<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3504496018675322243\x26blogName\x3dmy+incomplete+story.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aimanhanis.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aimanhanis.blogspot.com/\x26vt\x3d8355542170347367012', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PKBM (L)
Monday, 18 June 2012 0 comments


assalamualaikum ~ haha . lama tak datang sekolah . kan-3 ? yeheee ~ dari hari rabu lagu aku da get out dari sekolah sebab ade kem Perkhemahan PKBM L zon perak . wowwww ~ -,- tau ke ape tuh PKBM ? tak ? -,- 
PKBM tuh adalah PERSATUAN KADET BERSATU MALAYSIA ~ aceceh NAVY tuuu ~ hahaha *gelak besar*


P/s - abaikan dia yang gelak besar tuh -,- 

banyak lah aktiviti yang dijalankan . huhu , banyakkkkk ~ antaranya ? antaranya , emm , antaranya ialah , ehh , ape ehh ? huhu . tk tau lee ~ okay *sila lempang saya sekejap* #pangggggg ~ terima kasih -,-
antara aktiviti tersebut adalah jalan malam (nightwalk) , burung hantu , water confident , rakit , jalan lasak , persembahan malam , flyingfox , malam mesra , perbarisan n  err , ntah lah . tu jee kot ~ hehe , 
waktu burung hantu tu kan ? err , seram dohh ~ haha , kena tinggal dalam hutan sorang-2 , dengan tutup mata lak tuh . bayangkan 1 jam lak tuh . tuhan saja yang tahu tau macam mana perasan hanis masa tuh . huhu , jalan malam tak jadi coz diambil alih lelaki -,- water confident lak kena berenang kat aliran sungai perak tuhh . ~ perghh , ingat cetek . dalam nak mampus . nasibbaik pakai jaket keselamatan . kalau tak lama tenggelam macam  batu , huhu , rakit lak macam biasa . naik pastu turun , tu jee ~jalan lasak sampai masuk hutan lenggong tuhh ~ huihh , tak larat den -,- flying fox lak macam biasa laa , terjun . huuhhhhhhh ~ kus semangat ~ persembahan malam . bezz nyee ~ haha . kami PANGKALAN bawak watak anakku sazali , haha . saya hanis sebagai inspektor . jyeahhh ~ haha , tak ley nak lupakan dialog tuhh ,




me | assalamualaikum , amin | waalaikummussalam .me | adakah ini rumah tuan sazali ?amin | yee ~ ini rumah dia , kenpa ? me | ohh , begitu , saya Inspektor hanis dan sebelah ini adalah pembantu saya , hafiz . dan tujuan saya datang kesini untuk menangkap tuan sazali .amin | APADIAAAA ? *kedebushh , jatuh . innalilah -,-*


haha , memang tak ley lupe lah peristiwa tuh . syok sesangat ~ alhamdulillah . akhirnya persembahan tuh kami mendapat nombor 3 . top 3 tuu ~ haha * -,- * sapa tak nak hadiah , hahah . ngokkkk jee , 






haha , yang tengah tuh lee pembantu saya . hafiz . ceett ~ tergoda le tuh ~ haha . hanis panggil dia atok jee ~ yela , dia kan senior and paling tua . haha , iye-2 je lee ~ :p ! yang kepala petak tuh adu'du . yela , kepala pun macam adu'du . haha . adu'du aqil , cettt -,- 




huhhh ~ perasan kan mamat due ekor ni ? haha , tu lee , memang punnss ~ macam pape je ntah :p 


haha . tak pernah tengok dowg semesra ni . kenangan-2 :')


haha , cikgu ku berangan sudaa ~ aceceh . handsome daa :p


kenangan tak boleh lupe kan dengan PO kamal , and we are PKBM (L) pnagkalan TLDM ~ 


 rasa nak menangis pun ade bile teringat kan balik kenangan dengan depe . huhu . bezz nyee ~