<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3504496018675322243\x26blogName\x3dmy+incomplete+story.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://aimanhanis.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aimanhanis.blogspot.com/\x26vt\x3d2408252855250692602', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Rindu :'3
Thursday, 14 February 2013 0 comments




Assalamualaikum . hhehee , haii , penat lahh . baru balik dari kawad kaki PKBM . erghh -- komand pulak tuh , habis suaraa . huhu ,tapi . doakan eh kita menang ? heheee , soo , nak ckap pasal pkbm ni , nak tau tak ? nak ? nak ? nak ? hahaa , okay gila ._. ehh , kita rindu budak2 pkbm yang pergi kenaikan pangkat tuhh , kat gopeng , KANDU ECO ADVANTURE . wooo , rinduu lahh tempat tuhh , heshhh . okay , first pergi tuh kan , kiteowang lah , geng TLDM , naik bus navy kot , maklum nak tunjuk ade bus navy . heshh . last2 sampai2 kandu tuh kena naik lori , ehh , bukan lori yg belakang tuh ade bumbung , yg tkde bumbung tuh . maluuu :3 



teka aku mana ? hahaa , yg beg hitam jalan macam cacat tuh ._. hahaa , malu kott . alaa , jalan2 dalam hutan je pun , kat situ hutan tebal wooo , tak caya g sna . memang terbaik arh kem sini , tak kan lupa . mula2 sampai tak hujan , last2 sampai hujan ,. eeee . gewram ! huhu , lepas dirikan khemah lah , hujan , huhu , tetibe pulak khemah masuk air . arhhh . sakit hatii lahh , last2 kena tidur dlm surau . best lah jugak ade kipass . woo :P haha , suhu kat sana kalo malam dengan pagi kalah cameron highland . sumpah woo , kat sana hutan nak kata tebal tak lah jugak . dalam2 kawasan kampung lahh , okayy . dah2 habis packing barang2 , kami semua pergi dengar ceramah , banyak lah sekolah datang dalam 7 , 8 cam tuh , ceramah pasal err , ape eh ? tengok lah bendalah tuh aku lupaaa . 


 gambar tak jelas sangat , hahaa , benda tu lah , aloo , sumpah tak ingat apekebenda binatang tuh -_- 
haha , sampai dalam kol 7 mcm tuh kot . mandi2 , sembahyang , ceramah lagi , memanjang kat sana ceramah jeee . sampai hari ketiga ke kedua tak ingat . kami ade activity Flying Fox and masuk guaa , woo , best kot masuk gua kandu . nak tau lebih lanjut tentang gua kandu ? google eh ? hihi ._. hahaa , 

 *masa ceramahh *gmbar blurr -_-




 *Flying Foxx , woo . besttt . hahaa .


 haha , memang best lah , macam2 lagi aktiviti , malam kite ade night walking . serammm . hahaa , 
ade Ujian kawad kaki . ujian kenaikan pangkat . bagi2 koman tuh , huhu , memang tak leh lupa lahh , hahaa . tapi yang last day tuh ,. memang sedihh , huhu , yela nak berpisah dah semuaa . last pagi tuh ade majlis kenaikan pangkat ,. hanis ambik pangkat P.O . huuuu , Bintara Muda ke Bintara apaa ntah . hahaa , tapi , memang takleh lupa lah , tampal pangkat sekuat hati tuh , tepuk bahu kuat2 . pergh , nasib baik tak melatah . haha :P last nak berpisah , kami , geng2 PKBM tangkap gmbar untuk kenangan masing2 . 

 
boleh cari aku kat mna ? haaha , aku pun tk tau kat mna , tapi yg penting. dorang seua sporting . hahaa , miss mekee :')




 hahahaa :P